Людям з порушення зору Звичайна версія

Оголошення про продовження тимчасової адміністрації у ПАТ "ВБР"

27.02.2015

З метою забезпечення збереження активів неплатоспроможного банку ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БАНК РОЗВИТКУ" (далі - ПАТ "ВБР"), запобігання втрати майна та збитків банку і Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, керуючись частиною четвертою статті 34 Закону України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб" виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийняла рішення № 44 від 27.02.2015 про продовження строків здійснення тимчасової адміністрації у ПАТ "ВБР" до 27.03.2015 включно та продовження повноважень уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення тимчасової адміністрації у ПАТ "ВБР" Міхна Сергія Семеновича до 27.03.2015 включно.

Водночас нагадуємо, що на сьогоднішній день ПАТ "ВБР" здійснює виплати коштів вкладникам за договорами банківського вкладу, строк дії яких закінчився, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки). Дані виплати здійснюються протягом терміну дії тимчасової адміністрації через відділення ПАТ "ВБР".

Для отримання коштів за зазначеними договорами, вкладникам необхідно звернутися до установи ПАТ "ВБР" з паспортом та документом органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).

Про час та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких не закінчився буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб - www.fg.gov.ua, на сайті ПАТ "ВБР" - www.vbr-bank.com.ua та в установах даного банку. У такий же спосіб буде оприлюднена інформація про спосіб виведення ПАТ "ВБР" з ринку та порядок виплат коштів усім вкладникам.