Людям з порушення зору Звичайна версія

ПРАВО ВИМОГИ ЗА КРЕДИТОМ, ЗАБЕЗПЕЧЕНИМ СІЛЬГОСПТЕХНІКОЮ, ВИСТАВЛЕНО НА ПРОДАЖ

23.08.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

Першого вересня відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом, у забезпечення за яким передано спецтехніку сільськогосподарського призначення. Актив перебуває на балансі ПАТ «ВБР» та на повторні торги виставляється із початковою ціною реалізації 753 181,80 грн.

Компанія-позичальник не перебуває у процесі припинення та веде господарську діяльність у сфері вирощування зернових, бобових та насіння олійних культур. На початок липня цього року заборгованість за кредитом склала 3,74 млн грн.

При цьому у заставі банку – спецтехніка: трактор JOHN DEERE, сівалка HORSCH, культиватор КOCKERLING VEKTOR, що територіально знаходяться у м. Васильків Київської області. А також – порука фізичної особи

Детальніша інформація про актив – публічні паспорти активу та торгів – за посиланням.

Аукціон відбудеться 1 вересня у системі ProZorro.Продажі.

Початкова ціна реалізації лоту – 753 181,80 грн. Кінцевий термін прийому заявок на участь у торгах – 31 серпня 2017 року.

Нагадаємо, у публічних паспортах торгів визначено дату та умови проведення наступних аукціонів у разі, якщо попередні торги будуть визнані такими, що не відбулися.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.