Людям з порушення зору Звичайна версія

Фонд запрошує ринок визначити ціну лоту - прав вимоги за кредитом компанії, що входить до машинобудівного холдингу з виробництва гірничошахтного устаткування

07.11.2016

Фондом гарантування вкладів фізичних осіб розглядається можливість виставлення на продаж права вимоги за кредитом юридичної особи, що входить до складу групи компаній – одного із найбільших в Україні машинобудівних холдингів з виробництва гірничошахтного устаткування.

У рамках передпродажної підготовки Фонд запрошує потенційних покупців/інвесторів проаналізувати матеріали кредитної справи та надати свої пропозиції щодо можливої вартості активу, що перебуває на балансі ПАТ «ВБР».

Позичальник веде активну господарську діяльність у сфері оптової торгівлі машинами та устаткуванням для добувної промисловості і будівництва.  

Станом на 1 жовтня 2016 року, заборгованість за кредитом сягнула 333млн грн.

У забезпечення договору, зокрема, було передано майнові права на отримання виручки за контактом та фінансова порука двох юридичних осіб. При цьому позичальник та поручителі входять до складу однієї групи компаній.

Стисла презентація можливого лоту – за посиланням.

Отримати детальну інформацію про актив, шляхом доступу до кімнати даних, можна у відділенні банку після підписання стандартного договору конфіденційності (представники банку – Краснікова Ірина Олександрівна (067) 526 34 56, представник Фонду – Ромашко Олена Олексіївна (044) 333 35 94).  

Індикативні оцінки та пропозиції просимо надсилати на електронну адресу [email protected] до 18листопада 2016 року.