Людям з порушення зору Звичайна версія

Кредит, у забезпечення якого передано потужності діючого хлібозаводу, виставлено на продаж

04.10.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитом ПАТ «ВБР». Позичальник (юридична особа) входить до складу відомої в країні групи компаній, його сфера діяльності – виробництво макаронних та інших борошняних виробів. Станом на початок серпня 2016 року заборгованість за кредитом (тіло плюс відсотки) склала 24,79 млн грн. При цьому у заставі банку – ліквідне забезпечення. На продаж актив виставляється уперше.

Зокрема, у забезпечення за договором передано цілісних майновий комплекс працюючого хлібозаводу. В асортименті підприємства – хліб, хлібобулочні вироби, печиво, пироги та тістечка. Комплекс будівель, загальною площею 7 295,9 м2, та виробниче обладнання (357 одиниць) знаходяться на Донеччині (підконтрольна Україні територія).

Крім того, у заставі банку – будівля та склад млину (Харківська обл.) і елеватор (Кіровоградська обл.).

Стартова ціна лоту – 7,61 млн грн.

Аукціон з продажу активу відбудеться 19 жовтня з 10 до 12:00 на електронному майданчику ТБ «Українська міжрегіональна спеціалізована».

Умови участі в аукціоні, публічні паспорти активу та торгів можна знайти за посиланням

Детальну інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті Фондута на Інформаційному порталі за посиланням http://torgi.fg.gov.ua/.