Людям з порушення зору Звичайна версія

Змінено реквізити ПАТ «ВБР»

21.01.2016

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб повідомляє про зміну з 19 січня 2016 року  реквізитів для погашення заборгованості за кредитами та іншими зобов’язаннями перед Публічним акціонерним товариством “ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БАНК РОЗВИТКУ”. Юридичні та фізичні особи можуть здійснювати погашення кредитної заборгованості в національній валюті у безготівковій формі шляхом перерахування коштів на накопичувальний рахунок ПАТ «ВБР» через установи інших банків.

Актуальні реквізити накопичувального рахунку банку:

Платник ПІБ  платника фізичної особи / назва фізичної особи-підприємця / юридичної особи
Отримувач ПАТ «ВБР»
Код за ЄДРПОУ  отримувача 36470620
Рахунок отримувача 32072120301026
Банк отримувача Національний банк України, м. Київ
Код Банку отримувача (МФО) 300001
Призначення платежу*

Для зарахування на рах. №________________

по кред. дог. №__________________, ______________ПІБ/Назва платника, ______________(ІПН/ЄДРПОУ платника).

        *Увага! При заповненні Заяви на переказ готівки в призначенні платежу обов’язковими реквізитами є № рахунку, на який згідно з умовами кредитного договору здійснюється погашення кредиту, та № кредитного договору

Нагадуємо, що погашати заборгованість за кредитами можна таким шляхом:

  • готівкою через каси відділень ПАТ «ВБР»;
  • ·за допомогою інших банків шляхом здійснення переказу готівки через касу або  безготівкового перерахування коштів з поточних рахунків, відкритих в інших банках, на накопичувальний рахунок ПАТ «ВБР».

Здійснювати оплату кредиту у Вас є можливість безкоштовно в касі будь-якого відділення ПАТ «ВБР», або з комісією через установи інших банків.

Детальну інформацію щодо порядку обслуговування позичальників ПАТ «ВБР» можна дізнатись за телефонами контакт-центр ПАТ «ВБР»: 0 800-500-798.