Людям з порушення зору Звичайна версія

Публічне акціонерне товариство "ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БАНК РОЗВИТКУ" з 02 лютого 2015 року розпочинає виплати коштів вкладникам

31.01.2015

З 02 лютого 2015 року Публічне акціонерне товариство "ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БАНК РОЗВИТКУ" (далі - ПАТ "ВБР") розпочинає виплати коштів вкладникам за договорами банківського вкладу, строк дії яких закінчився, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки).

Отримати свої кошти протягом терміну дії тимчасової адміністрації вкладники зможуть через діючі відділення ПАТ "ВБР". Адреси відділень та графік їх роботи зазначені на сайті ПАТ "ВБР".

Для отримання коштів за зазначеними договорами вкладникам у ПАТ "ВБР" необхідно пред’явити паспорт та документ про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).

Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень. Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно звернутися до ПАТ "ВБР".

Довідкова інформація за телефонами у ПАТ "ВБР": 0 800 500-798, у Фонді гарантування вкладів фізичних осіб: 0-800-105-800 (дзвінки по Україні безкоштовні).

Сайті ПАТ "ВБР" - www.vbr-bank.com.ua.